Om os

image_pdfimage_print

Oprindelse:

Allerede i 1999 startede Claus Vestergaard op som selvstændig med en kombineret maskinstation og el-virksomhed, men først i 2005 tog el-firmaet form og blev til fuldtidsbeskæftigelse. El-Firma Claus Vestergaard er et aut. El-firma med speciale indenfor el-installationer og teknisk udvikling i mindre og mellemstore produktionsvirksomheder samt landbrug. El-firmaet beskæftiger sig også med ombygning af kontorer/lejligheder og produktionslokaler og dækker dermed en stor del af virksomhedernes behov for håndværksmæssig bistand.

Interessen har altid været der!

Claus Vestergaard har siden, han i 1984 gik i 8. kl., vidst at han ville være el-installatør, og der har  været en ”selvstændig” i maven lige så længe. I 1992 tog han el-installatør eksamen fra den Jyske Håndværkerskole i Hadsten og beskæftigede sig med allround elektrikerarbejde indtil 2002, hvor han fik autorisation og herefter koncentrerede sig om virksomhedsløsninger. I 2005 fik han fuldtidsautorisation.

Udvikling:

Firmaet er et enkeltmandsfirma, men som et resultat af en positiv udvikling ansatte Claus Vestergaard i marts 2014 Mike Falbe-Hansen som elektrikerlærling. Claus tænker tilbage på sin egen gode lærlingetid hos El-firmaet Knud Jørgensen, og det er et stort ønske på samme måde at uddanne og udvikle dygtige lærlinge i faget.
El-Firma Claus Vestergaard tager nu også opgaver ind fra private kunder for at give Mike så bred en uddannelse som muligt.

Samarbejde med kommunen:

Firmaet har i de seneste 3 år i samarbejde med kommunen givet praktikanter mulighed for at afprøve færdigheder og fysisk formåen i kortere eller længere perioder. Claus Vestergaard udtaler: ” Da mine arbejdsopgaver varierer meget, har jeg mulighed for at beskæftige folk fra flere fagområder, og det er rart for mig at have nogle ekstra hænder.” Flere af praktikanterne har efterfølgende fået arbejde i andre virksomheder og enkelte har også været ansat hos Claus Vestergaard ud over praktikperioden.

 

Comments are closed